Hyppää sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun / työssäoppimiseen liittyvät ohjeet ja käytännöt

Harjoitteluun ja työssäoppimiseen liittyvät käytännön ohjeita saat Siun soten opetusylihoitajalta tai opetuskoordinaattorilta sekä harjoittelusi ohjaajalta.

Katso harjoittelusta Siun soten verkkosivuilta: siunsote.fi/sosiaali-ja-terveysala

Asuminen, pysäkönti, pukutilat, ruokailu

Asuminen

Jos tulet keskussairaalaan harjoitteluun Pohjois-Karjalan ulkopuolelta, Sinun on mahdollista tiedustella soluasuntoa vuokralle harjoittelusi ajalle. Asuntoja on niukasti ja kannattaa kysyä tilannetta hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua numerosta 013 171 3653.

Pysäköinti

Pysäköintitilaa on niukasti ja siksi suositellaan julkisten kulkuneuvojen käyttämistä

Harjoittelun aikana opiskelijat käyttävät jakson aikana oman oppilaitoksen parkkipaikkoja (Tikkarinne ja Peltola). Keskussairaalan alueen pysäköintipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia pysäköintipaikkoja. Pysäköintiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

pysakointi(at)tikkamaenpalvelut.fi
Tikkamäentie 16, M-talo, 4. krs
puh. 013 331 3902 / 050 571 6711

Työvaatetus, pukutilat ja kulunvalvontatunnisteet

Opiskelijoille tiedotetaan pukutiloista ja kulunvalvontatunnisteista ennen harjoittelun alkua.

 

Ruokailu 

Voit ruokailla keskussairaalan ravintola Pohjantikassa opiskelijahintaan. Sinulla tulee olla mukana Kelan ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti. Mikäli ateriatukeen oikeuttavaa korttia ei ole, voit ruokailla henkilökunnan ateriahinnalla. Voit myös käydä ruokailemassa Karelia-ammattikorkeakoululla (jos et ole harjoittelemassa toimenpideyksikössä). Kerro ohjaajallesi, mikäli käyt ruokailemassa koululla. Voit myös tuoda omat eväät ja ruokailla yksikössä.