Hyppää sisältöön

Siun soten julkaisuja

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän julkaisusarja ilmestyi vuosina 2006-2016. Vuodesta 2018 julkaisusarja jatkuu Siun soten julkaisuja -nimisenä. Julkaisusarjassa voidaan julkaista ensisijaisesti Siun soten omaan toimialueeseen liittyviä, henkilökunnan työnä laadittuja sekä myös muita kuntayhtymän toimintaan läheisesti liittyviä selvityksiä, raportteja ja tutkimuksia, joilla on yleistä mielenkiintoa.

Julkaisusarjaan voi tarjota julkaistavaksi sellaisia tuotteita, joita ei julkaista muissa julkaisusarjoissa. Kysymykseen tulevat tieteelliset tutkimukset sekä hoitokäytäntöä, hallintoa, taloutta yms koskevat selvitykset ja työryhmien raportit. Sarjaan ei hyväksytä lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja painatteita, kausijulkaisuja, luetteloita eikä sellaisia tuotteita, jotka eivät sisällöltään liity kuntayhtymän toimintaan.

Käsikirjoituksen tulee olla sisällöltään lopullisessa muodossa ja sen tulee olla kirjoitettuna julkaisuohjeen mukaisesti. Kirjoittaja vastaa julkaisun puhtaaksikirjoituksesta, oikoluvusta sekä bibliografisten tietojen oikeellisuudesta.

Julkaisut hyväksyy sarjaan kuntayhtymän johtoryhmän nimeämä kirjastotyöryhmä. Mikäli haluatte esittää käsikirjoitustanne julkaistavaksi Siun soten julkaisusarjassa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sarjan päätoimittajaan tieteellisen kirjaston kirjastonhoitajaan.

puh. 050 387 8374
Pohjois-Karjalan keskussairaala, Tieteellinen kirjasto
Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu