Hyppää sisältöön

Vierailuajat

Läheisten vierailut ovat tärkeitä. Sairaalassa voi vierailla joka päivä klo 7-19 välisenä aikana. Muina aikoina oleskelusta sairaalan tiloissa täytyy sopia erikseen henkilökunnan kanssa.

Synnytysvuodeosastolla 3C on vierailutunti joka päivä klo 18-19, jolloin kaikki vieraat ovat tervetulleita osaston yhteisiin tiloihin. Muuna aikana vain oman perheen käynnit ovat sallittu ja vain oma perhe voi vierailla äidin huoneessa. Raskauden aikana vuodelevossa olevien äitien luona voivat vierailla myös muut vieraat, äidin voinnin ja toiveiden mukaan.

Ota huomioon muut potilaat ja hygienia

Osastoilla on yleensä useita potilaita samassa huoneessa. Siksi toivomme, että sairaalassa vieraillaan vain pienissä, 1-2 hengen ryhmissä.

  • Vältä vierailemista leikkauspäivänä.
  • Älä tuo päällysvaatteitasi potilashuoneisiin. Päällysvaatteet voi jättää aulojen lukollisiin kaappeihin.
  • Käytä käsidesinfektioainetta osastolle tullessa ja sieltä lähtiessäsi. Käsidesiä löytyy yleensä heti osaston ulko-oven läheisyydestä.
  • Älä vieraile sairaalassa, jos sairastat nuhaa, yskää tai muuta tarttuvaa tautia tai jos kotonasi sairastetaan tarttuvaa tautia.
  • Älä tuo kukkia tuliaisiksi. Sen sijaan esimerkiksi lehdet ja kirjat ovat hyviä tuliaisia. Ruokatavaroiden tuonnista tulee neuvotella osaston henkilökunnan kanssa.
  • Tehostetun hoidon osastolle ei saa tuoda mitään tuliaisia.

Tulethan tuoksutta!

  • Voimakkaat tuoksut aiheuttavat monille allergisia oireita. Otathan potilaat ja henkilökunnan huomioon ja tule tuoksutta sairaalaan.

Potilastietoja annetaan vain potilaan luvalla

Potilastietoja annetaan vain potilaan luvalla. Jos potilas ei pysty sairautensa vuoksi tätä lupaa antamaan, tietoja annetaan vain lähiomaisille.