Hyppää sisältöön

Palvelut

Tieteellinen kirjasto

Tieteellinen kirjasto palvelee pääasiassa kuntayhtymän omaa henkilökuntaa. Muita asiakkaita palvelemme mahdollisuuksien mukaan noudattaen vahvistettuja palvelumaksuja. Kokoelmat sisältävät sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kirjallisuutta, kirjoja ja kausijulkaisuja. Aineisto on sijoitettu kuntayhtymän eri toimintayksiköihin ja Pohjois-Karjalan keskussairaalan tieteelliseen kirjastoon.

Käyttösäännöt


Tieteellinen kirjasto on avoinna ma - pe klo 8.00 - 15.45.

Lainaus

Aineiston laina-aika on henkilökunnalle yksi kuukausi, ja muille käyttäjille kaksi viikkoa. Kausijulkaisujen laina-aika on yksi viikko. Kuluvan vuoden kausijulkaisuja ei lainata. Kirjaston www-sivulla voi uusia lainat, sekä päivittää omat osoite- ja yhteystiedot. Palvelun käyttöön tarvittavat tunnukset saa Tieteellisestä kirjastosta.

Aineistohaku
Varaus

Kaukopalvelu

Kirjasto välittää kaukopalvelupyyntöjä sekä kotimaasta että ulkomailta voimassaolevia kaukopalvelusääntöjä ja -maksuja noudattaen.

Kaukopalvelu

Tietopalvelu

Kirjastossa on käytettävissä asiakaspäätteitä, joilla voi suorittaa tiedonhakuja. Käytettävissä ovat myös mm. SPSS-tilasto-ohjelma, monipuoliset toimisto-ohjelmat, kuntayhtymän verkkoyhteydet, sekä Internet-yhteydet.

Kirjaston tietopalvelu tekee kirjallisuushakuja ja bibliografisia tarkistuksia toimeksiantojen mukaan. Kirjastonhoitaja opastaa tietokantojen käytössä sopimuksen mukaan.

Tiedonhakupyyntö