Pohjois-Karjalan keskussairaala ja Honkalampi-keskus ovat osa Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Tiedot erikoissairaanhoidon palveluista löydät toistaiseksi näiltä sivuilta. Osa sisällöstä on linkitetty Siun soten verkkosivuille: www.siunsote.fi

Ajankohtaista

« Takaisin

Suuronnettomuusharjoitus näkyy ja kuuluu keskussairaalan alueella 9.5.2017

Tiistaina 9.5.2017 järjestetään Joensuussa suuronnettomuusharjoitus, joka näkyy ja kuuluu myös keskussairaalan tiloissa. Harjoitus alkaa kello 9.30 ja kestää noin kello 12:een asti.

Harjoituksessa on kyse kuvitteellisesta tilanteesta, jossa on tapahtunut törmäys Joensuun Penttilän ratapihalla. Harjoituksen aikana Penttilänkadulla liikkuu hälytysajoneuvoja ja keskussairaalan tuloreiteille tulee harjoitukseen liittyviä opasteita. Keskussairaalan tiloissa voi myös kuulua kuulutuksia, jotka alkavat sanoilla "harjoitus, harjoitus".

Lisätietoja: turvallisuuspäällikkö Pekka Nevalainen, puh. 013 330 4504.


>>Kaikki uutiset ja tiedotteet

Saapumisohjeet yhteispäivystykseen

Yhteispäivystys toimii 1.2.2017 alkaen väliaikaisissa tiloissa sairaalan päärakennuksessa. Päivystys toimii väliaikaisissa tiloissa noin kolmen vuoden ajan, kunnes uudet tilat valmistuvat vuonna 2020.

Katso myös: Milloin tullaan keskussairaalan päivystykseen?