Pohjois-Karjalan keskussairaala ja Honkalampi-keskus ovat osa Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Tiedot erikoissairaanhoidon palveluista löydät toistaiseksi näiltä sivuilta. Osa sisällöstä on linkitetty Siun soten verkkosivuille: www.siunsote.fi

Ajankohtaista

« Takaisin

Vesivuoto Pohjois-Karjalan keskussairaalan A-siivessä

Pohjois-Karjalan keskussairaalan A-siivessä on tapahtunut vesivuoto tänään iltapäivällä. Vesivuoto alkoi noin kello 13.50.

Vaurio paikallistettiin A-siiven kolmanteen kerrokseen. Vuotanut vesi valui kolmannesta kerroksesta läpi talon kellarikerrokseen asti. Vuotovesi vahingoitti yhden tietoliikennejakamon aluetta, minkä vuoksi muutamien yksiköiden potilaskutsujärjestelmässä ja tietojärjestelmissä on häiriöitä. Potilasturvallisuus ei ole vaarantunut.

Vesivahingon laajuutta selvitellään. Pelastuslaitos oli auttamassa kuivaamisessa ja rakenteiden tarkistamisessa. Jälkivartiointia jatketaan seuraavan vuorokauden ajan.


>>Kaikki uutiset ja tiedotteet

Saapumisohjeet yhteispäivystykseen

Yhteispäivystys toimii 1.2.2017 alkaen väliaikaisissa tiloissa sairaalan päärakennuksessa. Päivystys toimii väliaikaisissa tiloissa noin kolmen vuoden ajan, kunnes uudet tilat valmistuvat vuonna 2020.

Katso myös: Milloin tullaan keskussairaalan päivystykseen?