Hyppää sisältöön

Aikuispsykiatrian poliklinikka

Aikuispsykiatrian poliklinikka on erikoissairaanhoidon yksikkö, joka tarjoaa psykiatrisen avohoidon palveluita PKSSK:n alueen kuntien asukkaille.

Hoitoon hakeutumisen syynä voi olla esimerkiksi psyykkinen sairastuminen, elämän kriisitilanne tai psykiatrisen osastohoidon jälkeinen avohoito. Hoitoon tullaan lähetteellä. Tehostettu avohoito palvelee päivystyksellisesti myös ilman lähetettä. Poliklinikkakäynnit ovat potilaalle maksuttomia.

Työmme perustuu psykiatrisen sairaanhoidon eri ammattialojen osaajien ja potilaan yhteistyöhön. Potilaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma ohjaa työskentelyä. Hoidon ja kuntoutuksen sisältö on yksilöllistä ja sisältää sekä lääketieteellisen että terapeuttisen avun. Hoitoon voi kuulua psykologin tutkimuksia sekä toimintakykyä arvioivaa tai kuntouttavaa työskentelyä. Sosiaalityö kuuluu hoidon kokonaisuuteen.

Teemme yhteistyötä muiden erikoissairaanhoidon yksiköiden, mielenterveyspalvelujen kentällä toimivien palveluntuottajien ja järjestöjen sekä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Sijainti ja aukioloajat

Poliklinikka on avoinna arkisin klo 8.00–15.30.

Sijainti:
Tikkamäentie 16, L2-talo, P-kerros
80210 Joensuu
 

 

 

Aikuispsykiatrian poliklinikka

Toimisto 013 330 2133
Keränen Maarit osastonhoitaja 013 330 3203
Mäki-Kokkila Heljä avohoidon ylilääkäri 013 330 3487

 

Yhteystiedot